Ватерполистите на Комодор (Варна) записаха победа и загуба в различните

...
Ватерполистите на Комодор (Варна) записаха победа и загуба в различните
Коментари Харесай

Победа и загуба за „Комодор” в елита | Четирима наши с повиквателни за националния

Ватерполистите на „ Комодор ” (Варна) записаха победа и загуба в другите възрастови групи в 9-ия кръг от държавното състезание по водна топка през миналия уикенд.

В Бургас на басейн „ Меден рудник ” мъжката гарнитура на клуба отстъпи на „ Черноморец ” с 15:19.

„ Първите три елементи стояхме равностойно, само че по-късно допуснахме разлика и разумно отстъпихме. Като цяло не стояхме неприятно, само че не успяхме да разчитаме на главния си вратар, играхме със стража на юношите. Лошото е, че още веднъж, както по-рано против „ Аква спорт ”, не успяхме да разчитаме на Константин Бурназов. Това за нас е доста значимо, тъй като той е главен играч. Преди плейофите следва още един кръг. В него играем с „ Черно море ”, само че ние имаме и отсрочен мач, който ще се организира на 8 юни против ЦСКА ”, разяснява треньорът Николай Николов - Майката.

При 15-годишните ватерполистите на „ Комодор ” се поздравиха с триумф над „ Черноморец ” (Бургас) като посетители с 18:14 в група „ Елит ”.

Старши треньорът на „ Комодор ” посочи, че в навечерието на международното в Малта четирима състезатели от клуба са получили повиквателни за лагер – общ брой от селекционера на националния тим по водна топка за мъже U 16 – Жарко Петрович. Сред тях са Владимир Станков, Христо Делчев, Стефан Димитров и Денис Каракашев.

Сръбският ментор събира националите на 7 юни на лагер в комплекс „ Аквалайф Кранево ”, където те ще се приготвят за международното състезание в Малта. Шампионатът е от 18 до 24 юни.

Трикольорите са в група с тимовете на Испания, Чехия и Зимбабве.

„ На националите ни в тази възрастова група предстоят спаринг мачове и по-късно незабавно отпътуват за международното. Съперниците са преодолими, като се изключи международния първенец. Ще бъдем равностойни с чехите съгласно мен. Взависимост от това дали ще вземем две победи, ще се придвижим напред в класирането ”, счита Майката.

Той анонсира, че дуелитге от Суперфинала за трофея при 13-годишните са на 1 и 15 юни. На 1 юни комодорци гостуват на „ Славия ” в София.

На 15 юни възпитаниците на треньора Константин Бурназов одобряват белите във Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР