Националното ръководство на Демократи за силна България, като оценява резултатите

...
Националното ръководство на Демократи за силна България, като оценява резултатите
Коментари Харесай

След вот на доверие Атанас Атанасов остава начело на ДСБ

Националното управление на Демократи за мощна България, като прави оценка резултатите от изборите, дава мандат и доверие на ръководителя на партията Атанас Атанасов да продължи диалозите в границите на Демократична България и сътрудниците от Продължаваме Промяната за основаване на условия за сполучлива работа в границите на новото на Народно заседание.

Това показват в своя позиция от партията.

Националното управление на ДСБ регистрира сериозната загуба на поддръжка на коалиция " Продължаваме Промяната – Демократична България " на отминалите парламентарни избори. На фона на рекордно ниската изборна интензивност, това е очевиден сигнал, че сме изправили гласоподавателите си пред сложен избор. Вината за това е наша. Допуснали сме да бъде нарушен разговорът с нашите поддръжници, който постоянно е бил най-голямата ни мощ. Сега се нуждаем от искреност и висока степен на сдържаност, с цел да потърсим пътя по какъв начин да продължим напред. Ще поставим всички старания в тази посока, декларират още от ДСБ.

Съобразявайки се с волята на гласоподавателите, ДСБ, като част от обединението ПП-ДБ ще бъде решителна съпротива против всеки опит за връщане обратно към порочните практики и модела на Борисовата страна. Националното управление привиква Изпълнителен съвет на ДСБ на 6 юли 2024 година, на който да бъде разисквано насрочване и осъществяване на Национално заседание.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР