При силен резултат на ГЕРБ излизаме и предлагаме правителство. Нося

...
При силен резултат на ГЕРБ излизаме и предлагаме правителство. Нося
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Варна: При силен резултат на ГЕРБ предлагаме правителство

При мощен резултат на ГЕРБ излизаме и предлагаме държавно управление. Нося отговорност за това. В подмолни игри няма да участваме. С тези думи водачът на ГЕРБ, Бойко Борисов пое ангажимент пред членове и симпатизанти на партията във Варна. Той изрази вярата си, че изборната интензивност на 27 октомври ще бъде висока, с цел да се постави завършек на хаоса и уточни: „ Според социологически изследвания ГЕРБ води с над 10%. В други времена това би означавало обезпечено държавно управление. Гарантирам ви, че при държавно управление на ГЕРБ и със мощните ни специалисти ще успеем да върнем страната в положителното ѝ положение. Убеден съм, че ще успеем да вкараме страната в Шенген и в Еврозоната, както и да договорим парите по Плана за възобновяване и резистентност – най-малко 50-60% ще спасим и стремително ще работим по еврофондовете “.

Като хазаин на събитието регионалният координатор на ГЕРБ Варна, Иван Портних акцентира, че резултатите от тази акция ще решат „ дали ще се отлепим от дъното или мъката на нашия град и на страната ще продължи “. Той дефинира актуалното ръководство на морската столица като пагубно за града, като провалите съгласно него са освен финансови, само че и рефлектират върху самочувствието на варненци. „ Това е задоволителен претекст да бъдем по-активни идната неделя и да отидем до изборните урни. Крайно време е да се постави завършек на този срам! За да може Варна още веднъж да се върне във фокуса на страната е значим гласът на всеки един варненец! Неволята няма да ни помогне – можем да си помогнем сами “, сподели още Портних.

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 3 МИР, Даниел Митов увери, че партията разполага с най-хубавите специалисти и експерти, само че с цел да работят ползотворно те, би трябвало да има болшинство. А, в случай че няма болшинство би трябвало да се гради единодушие. В умозаключение Митов заключи: „ Хората желаят европейско развиване и стопански разцвет. Демокрацията не е единствено за провеждането на избори, а за ръководството след тях. Макар напредъкът да е сложен, той постоянно е вероятен посредством упорита работа и религия в нашата дарба да вървим напред и да се развиваме “.

На 27 октомври да върнем сигурността и стабилността в страната с номер 18 в бюлетината за ГЕРБ – Съюз на демократичните сили!

Изпратено от Пресцентър “ГЕРБ – Съюз на демократичните сили ”

Парламентарни избори, 27 октомври 2024 година

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР