От 8:00 часа на 18 юни, вторник, започват ремонтно-възстановителни дейности

...
От 8:00 часа на 18 юни, вторник, започват ремонтно-възстановителни дейности
Коментари Харесай

Започват кърпежите по Аспарухов мост

От 8:00 часа на 18 юни, вторник, стартират ремонтно-възстановителни действия по сектори с нарушена пътна настилка на Аспаруховия мост. Дейностите ще стартират по източно платно (посока Бургас - Варна). За задачата ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Ремонтните действия ще продължат и на 19 юни, сряда, също от 8:00 часа, когато ще се работи по западното платно (посока Варна - Бургас). Това бе докладвано през днешния ден по време на оперативката при кмета на Варна Благомир Коцев.

Рехабилитация на пътната инфраструктура се прави в целия град. В регион „ Приморски “ към 46% от настилката, която ще се ремонтира е фрезована, а 33% към този момент и изпълнена. В момента се работи по улиците „ Селиолу “, „ Н. Геров “, „ М. Лазаров “ и други, регистрираха от районното кметство. Около 30% от ремонтните действия в регион „ Младост “ също са изпълнени. Запълват се дупките по улицата, която е най-тежко положение – ул. „ Вяра “. Една трета от рехабилитация в регион „ Вл. Варненчик “ също е завършила. Тази седмица се чака да стартира и ремонтът на бул. „ Цар Освободител “, който също е в недобро положение. Предстоят да стартират ремонтните действия в регион „ Одесос “.

До края на месеца ще бъде краткотрайно спрян за период от две седмици светофарът откъм локалното платно редом на бул. „ Княз Борис I “ преди кръговото на „ Почивка “ (посока от курортните комплекси към центъра на Варна).

На същия светофар ще бъдат сложени пътни бордюри – вид делиниатори, забраняващи левия завой за пътуващите от Варна коли в посока курортните комплекси по ул. „ Янаки Богданов “. Достъпът към улицата ще се реализира с противоположен завой на идващото кръгово кръстовище.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР