Въпросът със ситуацията с Договора за ликвидирането на ракетите със

...
Въпросът със ситуацията с Договора за ликвидирането на ракетите със
Коментари Харесай

ЕП разглежда ситуацията с Договора за ликвидирането на ракетите със среден и малък обсег

Въпросът със обстановката с Договора за ликвидирането на ракетите със междинен и дребен обхват и въздействието му върху Европейския съюз ще бъде разискван също на сесията на Европейския парламент в Страсбург, съобщи ТАСС, като се базира на известие на ръководителя на Народното събрание Антонио Таяни.

Предложението е било импортирано от група социалисти за гласоподаване. "Необходимо е Европейският парламент да дефинира своята позиция по въпросите, касаещи контракта, защото тези въпроси имат директно влияние върху сигурността на нашите жители. Този документ касае стотици типове въоръжения и ние просто сме задължени да поддържаме този контракт, който ускорява нашата сигурност и се основава на ясни положения. Трябва да се одобри съответната резолюция точно тази седмица ", съобщи представител на социалистите в Екологичен потенциал, чието име не се оповестява.

Съгласно решението на Екологичен потенциал, по въпроса с контракта позицията на Европейски Съюз ще изложи посланик номер едно на съюза Федерика Могерини или пък неин заместител. В четвъртък ще има гласоподаване на резолюция за въздействието върху Европейски Съюз на обстановката с контракта, посочи Таяни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР