Как да различим оригиналния парфюм от фалшивия и да не

...
Как да различим оригиналния парфюм от фалшивия и да не
Коментари Харесай

Как да различим оригиналния парфюм от фалшивия и да не изхарчим излишни пари?

Как да отличим истинския парфюм от подправения и да не изхарчим непотребни пари? На пазара има доста имитации на елитни и нишови парфюми. Някои производители на имитации са се научили да вършат бутилки по подобен метод, че да са съвсем неразличими от оригинала. Но опитните „ парфюмани “ към момента могат да го създадат.

На какво да обърнете внимание, когато купувате парфюми

Опаковка и бутилка

Много производители на парфюми обръщат особено внимание на детайлите в опаковката. Оригиналните парфюми имат висококачествени, безупречни опаковки, нормално с лого и име на марката, които наподобяват остри и ясни. Флаконът също би трябвало да има ясни линии и маркировки.

Как да отличим истинския парфюм от подправения и да не изхарчим непотребни пари? 15.06.24 00:30 Как храните могат да ви оказват помощ да спите? 15.06.24 00:00 ИЗВЪНРЕДНО от Бъкингам!: Крал Чарлз взе историческо решение, положението му поради рака е съществено 14.06.24 23:54 Руско дете-гений твърди, че е от Марс и шокира света с ужасяващи предсказания за бъдещето! 14.06.24 23:10 Зловещо изобретение!: Защо античните маи са изтръгвали сърцата на дребни момчета за жертвоприношения 14.06.24 22:49

Партиден код

За да различите истинските парфюми от фалшификатите, обърнете внимание на партидния код и периода на валидност. Партиден код е партиден номер на артикул, нормално състоящ се от числа и букви. Той е изпъкнал върху кутията и би трябвало да съдържа най-малко четири знака.

Същият номер се повтаря и на дъното или дъното на бутилката. Буквите и цифрите могат да бъдат гравирани върху стъклото, изписани върху транспарантен стикер или нанесени с багра. Първо се уверете, че знаците наподобяват ясни. Важно е номерата на кутията и бутилката да съвпадат; в случай че не, това може да е знак за фалшификат.

Как да ревизирате на специфичен уеб страница

Партидният код по принцип е информация за номера на партидата, която съдържа и данни за датата на стартиране на парфюма. Лесно е да разберете, тъй като всеки артикул има период на валидност, даже и истинските парфюми, и да се уверите, че продуктът дава отговор.

Аромат и неговата дълготрайност

Оригиналните парфюми имат неповторим мирис, който мъчно се възпроизвежда. Ако ароматът ви се коства незадоволително резистентен или прекомерно слаб, това може да е знак за фалшификат.

Цена

Въпреки че не постоянно е сигурен знак, доста ниската цена може да значи фалшификат. Фалшивите парфюми постоянно се продават на доста по-ниска цена от оригинала, тъй като са направени от евтини съставки. Но има случаи, когато груби имитации се продават на цената на оригинала.

Магазинът, от който купувате

Купуването на известни марки в лицензирани магазини или от публични дистрибутори понижава риска от закупуване на фалшификат. Не купувайте парфюми в метрото или от съмнителни търговци в уеб страниците за разгласи!

Опаковка и документи

Оригиналните парфюми постоянно са съпроводени от качествени опаковки и документи като документ за достоверност, указания за приложимост и други

Къде е най-хубавото място за предпазване на парфюми

Парфюмите изискват специфични условия за предпазване, тъй като имат пет врагове: светлина, прекомерно висока или прекомерно ниска температура, въздух, придвижване и влага.

По-добре е да съхранявате бутилката на мрачно място, да вземем за пример в кутия, защото светлината може да провокира химически реакции в парфюма, което води до неговото повреждане. Но не би трябвало да съхранявате парфюми в чанта или чекмедже, защото придвижването също може да повлияе отрицателно на качеството им. По-добре е да оставите парфюма имобилен.

Оптималната температура за предпазване на парфюми е от 20 до 25 градуса по Целзий, а влажността на въздуха не повече от 70%.

Затова банята не е най-хубавият вид, както и хладилникът. По-добре е да ги държите в спалнята или друга стая. Също по този начин е значимо да се уверите, че пулверизаторът не е деформиран и че капакът се затваря компактно, защото въздухът може да влезе вътре и да изпари аромата.

 

Източник: Styler/Превод: SafeNews

Още вести четете в: Живот, Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР