Крал Чарлз взе историческо решение на фона на твърдения, че

...
Крал Чарлз взе историческо решение на фона на твърдения, че
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО от Бъкингам!: Крал Чарлз взе историческо решение, състоянието му заради рака е сериозно

Крал Чарлз взе историческо решение на фона на изказвания, че положението му поради рака е съществено. Крал Чарлз е „ съществено болен “ и той е решил да отделя повече време за фамилията си и да бъде измежду внуците си толкоз дълго, колкото може.

Той направи две ключви исторически назначения.

Според кралския специалист Ричард Палмър крал Чарлз е назначил някогашната генерална директорка на МИ5 баронеса Манингам-Булър за канцлер на Ордена на жартиера, а някогашния осигурителен брокер лорд Аштън от Хайд – за Магистър на коня, церемониална служба, която дава отговор за основни въпроси от кралските палати по държавни мотиви.

Кралският специалист се обърна към X и съобщи: „ Лейди Манингам-Булър, която наследява херцога на Абъркорн след пенсионирането му, е първата жена канцлер на най-стария и върховен рицарски медал във Англия от основаването на длъжността през 1475 година “

ИЗВЪНРЕДНО от Бъкингам!: Крал Чарлз взе историческо решение, положението му поради рака е съществено 14.06.24 23:54 Руско дете-гений твърди, че е от Марс и шокира света с ужасяващи предсказания за бъдещето! 14.06.24 23:10 Зловещо изобретение!: Защо античните маи са изтръгвали сърцата на дребни момчета за жертвоприношения 14.06.24 22:49 Ето ги новите 240 депутати в 50-ото Народно заседание! (СПИСЪК) 14.06.24 22:23 Опасно!: Започват да създават кокаинова бира 14.06.24 22:04

Орденът на жартиерата е най-старият и върховен рицарски медал във Англия. Всяка година той се празнува с върволица и работа в замъка Уиндзор.

Според Daily Mail дворецът е удостоверил, че се чака крал Чарлз да участва на службата по случай Деня на жартиера дружно с кралица Камила в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор на 17 юни след церемонията Trooping the Colour.

Според Sky News Australia крал Чарлз е „ съществено болен “. Твърди се, че изселването на принц Андрю и някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън от кралската ложа е скришен ход за бъдещето на кралица Камила.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР