Принцесата на Уелс с първи стъпки за завръщане в публичното

...
Принцесата на Уелс с първи стъпки за завръщане в публичното
Коментари Харесай

Завръщане: Кейт Мидълтън ще се включи в тържествата по повод рождения ден на крал Чарлз

Принцесата на Уелс с първи стъпки за завръщане в общественото пространство. Кейт ще се включи този уикенд в тържествата във връзка рождения ден на крал Чарлз.

" Очаквам с неспокойствие да участвам на парада за рождения ден на краля този уикенд със фамилията си и се надявам да се причисля към няколко обществени уговорката през лятото, само че също по този начин знам, че към момента не съм " излязла от гората ", разгласи Кейт.

От думите ѝ излиза наяве, че тя към момента е на химиотерапия.

Кейт бе диагностицирана с рак при започване на годината. Приблизително по същото време стана ясно, че от раково заболяване страда и нейният свекър - кралят на Англия. Тогава и двамата оповестиха, че краткотрайно приключват обществените си задължения.

" Напредвам добре, само че както знае всеки, който минава през химиотерапия, имам положителни и неприятни дни. В тези неприятни дни се чувствате слаби, изтощени и би трябвало да се отдадете на почивката на тялото си. Но в положителните дни, когато се чувствате по-силни, желаете да извлечете максимума от това да се чувствате добре. Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца ", прибавя още принцесата на Уелс.

Тя споделя по какъв начин в дните, в които се усеща задоволително добре на драго сърце се занимава с учебния живот на децата си, отделя персонално време за нещата, които я радват и също по този начин поема и някои домашен отговорности.

" Уча се да бъда търпелива, изключително при тази неустановеност. Приемам всеки ден както пристигна, чувам тялото си и си разрешавам да отделя толкоз нужното време, с цел да се изцелявам. Благодаря ви доста за продължаващото схващане и на всички вас, които толкоз самоуверено споделихте историите си с мен ", добавя Кейт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР