С грандиозна церемония, каквато повелява на голям международен форум, бе

...
С грандиозна церемония, каквато повелява на голям международен форум, бе
Коментари Харесай

Европа е футбол: Пищно откриване на Евро 2024 в Германия

С грандиозна гала, каквато повелява на огромен интернационален конгрес, бе намерено 17-то издание на Европейското състезание по футбол , което ще се организира от 14 юни до 14 юли в Германия.
 
 Европейското БГНЕС

Редица танцьори в разнообразни цветове се включиха в обилното разкриване на Евро 2024. Дизайнерът Карлос Наварете - Патиньо е креативен шеф на церемонията, а хореографът Читлаи Кабайеро се стреми да реализира съразмерен баланс сред основаването на изключителни запаметяващи се прекарвания и запазването на възприятието за човешка топлота по време на креативния развой. Сред основните послания бяха „ Идваме дружно “, „ Добре пристигнали в Германия и нейните градове-домакини “ и „ Публиката се сплотява “.
 
 Европейското БГНЕС

Естествено, не мина и без музика, като песни онлайн извършиха Робин Шулц, Леони, Ле Шуук и Топик. Разбира се, прозвуча и химнът на Евро 2024 – „ Fire “.

На трибуните на " Алианц Арена ", който ще одобри мача на откриването сред Германия и Шотландия са президентът на Европейската футболна централа Александър Чеферин, президентът на Международната футболна федерация Джани Инфантино, както и канцлерът на Германия Олаф Шолц , който е рожденик.
 
 Европейското БГНЕС

 Европейското БГНЕС

Преди първия съдийски сигнал на дуела сред домакините и " гайдарите " бе почетена легендата на немския и международен футбол Франц Бекенбауер, който си отиде от този свят на 7 януари тази година.

Футболните почитатели ще могат да проследят дуелите от UEFA EURO 2024 по NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3, в каналите от премиум пакета DIEMA XTRA, както и онлайн на стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA, и в спортния портал Gong.bg

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР