Италианският премиер Джорджа Мелони още с идването си на власт

...
Италианският премиер Джорджа Мелони още с идването си на власт
Коментари Харесай

Модните послания на срещата на Г-7

Италианският министър председател Джорджа Мелони още с идването си на власт преди две години разгласи, че ще работи за разпространение на италианската продукция на международната сцена. На срещата на върха на Г-7 в Борго Еняция в Пулия, на която Мелони е хазаин от 13 до 15 юни, тя остана вярна на убеждението си, че създаденото в Италия би трябвало да се популяризира по всевъзможен мотив, и попадна в полезрението на медиите с тоалетите, които носи.
 
 Джорджа Мелони Българска телеграфна агенция

Мелони беше заложила на костюм с необятни панталони в нежнорозово , дефинирано от италианските медии като " цвят пудра ", а през днешния ден тя е с костюм с цвят лавандула, като и в двата случая тоалетите са на италианска компания от Сан Дзено Навилио в провинция Бреша в северната италианска област Ломбардия.

Италианската премиерка от години е клиент на компанията, а тоалетите, определени от нея за срещата на върха на Г-7, са част от сбирката пролет-лято на компанията.
И двата тоалета, които Мелони носеше на работните сесии на Г-7, бяха съчетани с тъкмо същия цвят обувки на италианската компания „ Loriblu “.
 
 Джорджа Мелони Българска телеграфна агенция

Според експерти по „ дипломацията на модата “ тоалетите на Мелони и цветовата им гама не са инцидентни. Цветовете са пастелни и успокояващи , представящи  Мелони като умерена персона , отбелязва „ Република “.
 
 Джорджа Мелони Българска телеграфна агенция

За церемония вечерята в чест на водачите, дадена в първата вечер на срещата на върха на Г-7, Мелони беше избрала елегантна дълга рокля с дантела на ръкавите и деколтето, в цвят, избран от италианските медии като „ нощно синьо “.

Любопитното е, че председателката на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен , която в този момент в Европейски Съюз е възприемана отпред на политически лагер, разграничаващ се от лагера на Мелони, беше избрала за срещата на върха на Г-7 сходни тоалети .
 
 Джорджа Мелони Българска телеграфна агенция

В първия ден тя се появи със сако в розов колорит, сходен на този на костюма на Мелони. А на галавечерта роклята й също беше в идентично „ нощно синьо “ и подобен жанр, като роклята на италианския министър председател. Случайно съвпадане или негласна индикация, че двете лидерки биха намерили общ език в бъдеще, това единствено времето ще покаже, добавя италианското издание.
 
 Джорджа Мелони Българска телеграфна агенция
Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР