Вашингтон няма нужда от мирна Европа. Концепцията за контролиран хаос“

...
Вашингтон няма нужда от мирна Европа. Концепцията за контролиран хаос“
Коментари Харесай

Захарова: Вашингтон няма нужда от мирна Европа, идеолозите на „дълбоката държава“ в САЩ искат кръв!

Вашингтон няма потребност от мирна Европа. Концепцията за „ следен безпорядък “ отиде прекомерно надалеч и в този момент идеолозите на „ дълбоката страна “ в Съединени американски щати безусловно изискват още повече кръв. Те тласкат европейците към пропастта, към нещо, което ще им помогне да оцелеят в сегашния вътрешен политически и стопански колапс в Съединени американски щати. Това съобщи на брифинг представителят на външното министерство на Русия Мария Захарова. Речта ѝ е оповестена от Руското посолство в България в формалния му Facebook акунт.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

 

НАТО в навечерието на срещата на върха във Вашингтон ускорява пропагандната си изразителност към страната ни. Официалните представители на Алианса и управлението на страните-членки непрестанно приказват за „ опасността от съветска офанзива против балтийските страни и Полша “ през идващите няколко години и нуждата да се приготвят за нейното отбиване.

Соня Момчилова особено за SafeNews: Медиите се държат несъответстващо 14.06.24 21:05 Захарова: Вашингтон няма потребност от мирна Европа, идеолозите на „ дълбоката страна “ в Съединени американски щати желаят кръв! 14.06.24 21:01 Потресаващи разкрития от Григор Лилов: Тайна квартира на ГРУ у нас и обвързван с България чеченец – уредник на гърмежите в оръжейни хранилища (ВИДЕО/ДОКУМЕНТИ) 14.06.24 20:42 БОМБА: Гласят Лорер за външен министър! 14.06.24 20:12 ИЗВЪНРЕДНО!: Кола гори на Автомагистрала „ Тракия “ (СНИМКИ) 14.06.24 19:46
Всъщност Северноатлантическият алианс от дълго време се готви за евентуален въоръжен конфликт с Русия.

В стратегическата идея за 2022 година страната ни е оповестена от НАТО за „ най-значимата и директна опасност за сигурността на страните-членки на НАТО, както и за мира и стабилността в евроатлантическия район “.
Те утвърдиха районните проекти за защита и формулираха съответни задания на всички военни командвания на блока. Постоянно се създават вероятни разновидности за спор с нашата страна. Тестват се логистични направления за прекачване на войски и оръжия през Атлантическия океан към „ източния фланг “. В сюжета на маневрите Steadfast Defender, най-мащабните след края на Студената война, които се организираха от 22 януари до 31 май, за първи път като зложелател се появи не фиктивна страна, а непосредствено Русия. Военните бюджети се напомпват, а стопанските системи на страните от НАТО се милитаризират изцяло.

☝️ Още един път бихме желали да подчертаем, че Русия не е имала и няма никакви нападателни проекти против НАТО и неговите страни-членки.

Провокативните изявления на западни политици и военнослужещи за въображаемата „ опасност от Изток “ са ориентирани към идеологическото култивиране на личното им население.
❗️ Ние чудесно разбираме, че Вашингтон няма потребност от мирна Европа. Концепцията за „ следен безпорядък “ отиде прекомерно надалеч и в този момент идеолозите на „ дълбоката страна “ в Съединени американски щати безусловно изискват още повече кръв. Те тласкат европейците към пропастта, към нещо, което ще им помогне да оцелеят в сегашния вътрешен политически и стопански колапс в Съединени американски щати. За идеологическия даже не приказвам.
©️ От брифинга на М.В.Захарова (13 юни 2024 г.)

Започват да изпращат живеещи в Украйна българи на фронта! Тази страшна бомба хвърли представителят на външно министрество преди дни.

„ Очевидно във ВСУ (Военните сили на Украйна – бел. ред.) толкоз липсва жива мощ, че Киев реши да набира тези украинци, които имат второ поданство или позволение за престояване в други страни. Под «прицела» на военните комисии са на първо място представителите на националните малцинства – унгарци, молдовци, българи. Те ще бъдат набирани всеобщо във ВСУ “.

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР