В навечерието на новия ловен сезон ловците в България бяха

...
В навечерието на новия ловен сезон ловците в България бяха
Коментари Харесай

Радост за ловците: Пуснаха им специално приложение

В навечерието на новия ловджийски сезон ловците в България бяха зарадвани с една чудесна вест. Те ще могат да употребяват особено основано за тях мобилно приложение. Приложението MyHunt, което е основано от ловци за да подкрепи сътрудниците им от целия свят в стопанисването на дивеча, към този момент е налично и на български език! Това е реалност с помощта на съглашението за съдействие сред НЛРС-Съюз на ловците и рибарите в България и компанията притежател на приложението “Hunter&Co ”, което бе подписано по-рано през годината,  съобщиха от НЛРС – “Съюз на ловците и рибарите в България ”, написа Монитор.

MyHunt e налично, както за устройства работещи с oперативна система Андроид, по този начин и за устройства с оперативна система IOS. В международен мащаб то е инсталирано от над 500 000 консуматори. То работи на правилото на споделената информация, а точно когато някой вкара данни в съответна затворена група, всички участници получват уведомление за това. Чрез приложението ловците могат да наблюдават придвижването на дивеча в избран регион, елементарно да се ориентират къде са чакалата, солниците, камерите и другите значими обекти в техния ловностопански регион. Използването на приложението ще понижи и случаите по време на ловни излети, тъй като всички участници в лова ще са навреме осведомени за протичащото се в региона.

Платената версия дава достъп до голям брой потребни варианти:

Задаване на задания и описи със задания за Вашия ловджийски район;Възможност за отбелязване на обекти, които не са заложени в програмата – хижи, солища, камери и т.н.Възможност за самостоятелно избиране на икони за другите обекти;Възможност за пречистване на ловния регион по: дата; типове съоръжения; пътища/пътеки; дейности на членове в групата;Хибридна карта с контурни линии, пътища и пътеки с нанесени имена на обитаемоте места;

Дистанционни пръстени за премерване на дистанцията за стрелба;Поддръжка на огромна база данни от фотоси на Вашия ловджийски район;Експорт на данните в разнообразни формати;Приложението не е наложително за потребление, само че то ще даде опция на ловната общественост в България да събира повече информация за другите типове дивеч и да дава достоверни обстоятелства и данни, с които да отбрани заниманието си при потребност.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР