В началото на месец октомври бяхме зарадвани от новината, че

...
В началото на месец октомври бяхме зарадвани от новината, че
Коментари Харесай

Тийзър на специалния епизод на Еуфория

В началото на месец октомври бяхме зарадвани от новината, че през декември ще забележим два специфични епизода на " Еуфория " . Те не са част нито от първия, нито от подготвяния втори сезон.

" Еуфория " се завръща с два специфични епизода

Тази година Коледа ще подрани

Просто имат за цел да подгреят и припомнят за сериала, от чието лъчение мина повече от година. А към този момент имаме и тийзър на първия епизод, който е озаглавен Part 1: Rue , което ни обърква, тъй като в началото беше оповестено, че ще се споделя " Проблемите не са безконечни " (Trouble Don`t Last Always).

От него излиза наяве, че епизодът ще ни покаже какво се случва с Ру (Зендая) откакто беше зарязана от Джулс (Хънтър Шейфър) и още веднъж посегна към опиатите. От тийзъра разбираме, че Ру въпреки всичко има потребност от поддръжка, по тази причина се е обадила на Али (Колман Доминго), с който се срещнаха на една от сбирките на анонимни наркозависими.

Сам Левинсън, несъмнено, е написал и режисирал епизода, като чакаме да разберем по кое време ще забележим и втория обещан епизод. Както и върху какво ще се концентрира той. Може би върху Джулс...

Part 1: Rue ще бъде пуснат в HBO Max на 6 декември. В HBO GO пък ще бъде наличен от 7 декември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР