Никола Цолов кара своя втори сезон във F3 и всички

...
Никола Цолов кара своя втори сезон във F3 и всички
Коментари Харесай

Никола Цолов продължава да следва огромната си мечта

Никола Цолов кара своя втори сезон във F3 и всички стискаме палци нещата да му се получат и да успее да се изкачи до F2, а по-късно и до F1.
 Никола Цолов във Формула 3 - за втора година с тима на ART Grand Prix
17-годишният българин, който продължава да следва пътя към F1

Никола Цолов се завръща във Формула 3 за втори сезон

Няма да бъде елементарно, само че Цолов продължава да показва, че няма да се откаже елементарно от фантазията си. През миналия уикенд той освен взе присъединяване в надпреварата в Монако, само че даже завоюва спринтовото съревнование.

Това бе първа победа във F3 за Никола Цолов, откогато той е част от шампионата. Цолов се трансформира и в първия българин, печелил надпреварата от F3 на градската писта в Монте Карло.

На главното съревнование обаче българинът не съумя да покаже най-доброто от себе си и завърши на последното 27-мо място. След Гран При на Монако Никола Цолов е под номер 12 във краткотрайното класиране във F3. До края на сезона има още шест надпревари и българинът има напълно реални шансове да финишира в топ 10 след приключването и на последния кръг.

Следващото съревнование, на което ще забележим Никола Цолов в деяние, е на пистата в Барселона. То ще се организира сред 21 и 23 юни. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР