Истински ужас сполетява големия син на Диана Габровска, пише България

...
Истински ужас сполетява големия син на Диана Габровска, пише България
Коментари Харесай

Мъж бие и дави сина на Диана Габровска


Истински смут сполетява огромния наследник на Диана Габровска, написа България Днес- 11-годишният Антоний, който е кръстен на своя татко, е атакуван от татко на друго дете в центъра на Момин проход измежду бял ден пред очите на 10 деца от компанията, разкри сащисаната майка.

Драматичната обстановка се разиграва в средата на април. Тогава огромният наследник на първата публична българска порно актриса играе дружно със свои връстници и другари в китното градче. Изневиделица чужд мъж се доближава към тайфата и сграбчва Антоний дружно с неговото приятелче и с експанзия ги повлича към течащата наоколо минерална вода.

Настава суматоха, деца стартират да викат, а нападнатите момчета се пробват по всякакъв начин да се отскубнат. Другото съумява, само че Антоний не намира междина. Момчето е шамаросано, а мъжът прави опит да му натисне главата във водата.

Бях у дома, когато телефонът звънна. Беше Тони, едвам говореше от потрес. Успях да схвана единствено, че би трябвало бързо да дойда, тъй като някакъв вманиачен човек го е блъснал и желал да го дави в горещата вода “ . Когато отива въпросният татко се кара с другите деца. Директно звъннала на 112, а след това го попитала какво се случва. Уж не я схванал, само че я попитал дали е служител на реда. В паниката се намесва и дамата на въпросния мъж. Тя прочувствено пази половинката си и твърди, че не бил нападнал децата.

„ Полудях напряко. Тя изобщо не е била там. Той също сподели, че не е удрял Тони, а всички над 10 деца удостоверяват, че той ги е задърпал със завист, и споделил на Тони, че ще му счупи главата “, споделя Диана.        

Случаят е стихотворец от прокуратурата, само че какъв ще е резултатът, към момента не е ясно. Синът на Габровска е уплашен и към този момент се опасява да заговаря и контактува с възрастни хора.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР