Две популярни момичета на випуск 2024 от НАТФИЗ ще влязат

...
Две популярни момичета на випуск 2024 от НАТФИЗ ще влязат
Коментари Харесай

Дъщерята на Радев срещу щерката на Маравиля – двубой за награда в НАТФИЗ


Две известни девойки на випуск 2024 от НАТФИЗ ще влязат в дуел за премиите „ Най-най-най “ тази година, написа България Днес. Това са дъщерята на актрисата Лилия Маравиля – Паола Мария, и щерката на президента Румен Радев – Дарина.

И двете студентки имат своите върхове в специалностите, в които се образоват.

Дарина Радева направи два дипломни спектакъла за завършването си – бе Самодива в театър на Джефри Чосър с режисьор Мирослава Гоговска и майка в Дон Жуан се връща от война от Йодьон декор Хорват с режисьор Крис Шарков. Именно Шарков я включи в собствен план, който се игра преди месец в Народния спектакъл – „ Елементарните частици “.

Тази година ще забележим и първия пълнометражен филм, в който взе участие дъщерята на Радев – тя играе в облика на Мими в „ Гунди – легенда за любовта “ на режисьора Димитър Димитров, който ще забележим през есента по кината.

Дарина е в така наречен Златен клас и се образова по актьорство за трагичен спектакъл при проф. Пенко Господинов. Освен нея съвсем целият клас има триумфи на театралната сцена.     

Паола Маравиля е другата известна щерка на випуска. Тя е с италиански корени поради татко си Лука и чудото на Лилия , която я ражда на 32 години. Момичето приключва в класа на проф. Маргарита Младенова – дамата, дала стотици гении на кино и театралната сцена.

Паола е приключила италианския колеж, а дипломните й спектакли са в облика на Наталия Петровна – „ Месец на село “ от Иван Тургенев.

За премиите любимци са още Антония Гюруди, Катрин Гачева, Михаела Гончева.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР