В началото на 49-то НС заявихме, че в това Народно

...
В началото на 49-то НС заявихме, че в това Народно
Коментари Харесай

Карадайъ: Призовавам за разум и отговорност в дебатите по Конституцията

В началото на 49-то Народно събрание декларирахме, че в това Народно заседание може да се посгигне непоклатимост в подтекста на евроразвитието на страната и войната в Украйна. Нужен беше разговор в политиките и да се дефинират целите. Така стартира речта си в първия ден на есенната парламентарна сесия водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. 

Днес от Движение за права и свободи считаме, че би трябвало да се обезпечи сигурността на жителите, акцентира той. 

Нужно е не на думи, а претворено в каузи да работим за хората и нашата татковина. Приоритетите на страната да стане дневен ред на всички нас и всички да изведем дружно България от рецесията. Да работим за шенген и еврозоната, прикани Карадайъ.

Спешно би трябвало да приемем законите за Плана за възобновяване, напомни водачът на Движение за права и свободи.

Изисква се да сме постоянна демократична страна. Всички като партии имаме отговорност за това, само че отговорността на ръководещите е най-голяма. Въпрос на качества и потенциал е това да се реализира.

В началото на есенната сесия сме на прага на локалните избори и е обикновено да сложим акцент върху това, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Затова изисква отговорно държание - обществото чака обезпечен напредък и европейски метод на живат. Всеки орган би трябвало да извършва отговорно своите пълномощия. Без стопански напредък е невъзможна европейската интеграция, подчирта той.

Инвестиционни политики би трябвало да подсигуряват европейски метод на живот - качествено обучение, непоклатимост и сигурност на жителите, развиване на районите и първокласен живот във всички обитаеми места.

Нека изборите за борба за визия и стопански напредък, вложения, само че и благоприятни условия за осъществяване на бизнес плановете на българските жители. Препотвърждаваме нашия ангажимент - прекъсване на прогресивното обедняване, целенасочена поддръжка за уязвимото население, налично образоавние, качествено обучение, стабилно законадетлство, правосъдна промяна, съобщи Карадайъ.

Нека тези диспути са основа за достиженията на демократите. Да помним, че всяка смяна има смисъл, в случай че дава отговор на условията на времето, в случай че усъвършенства изискванията на живот на жителите,. Призовавам за разсъдък и отговорност в тези диспути, с цел да може измененията в Конституцията дза са във върховенството на правото. Време е за ново начало, съобщи водачът на Движение за права и свободи.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР