В края на миналата година световната звезда отложи няколко свои

...
В края на миналата година световната звезда отложи няколко свои
Коментари Харесай

Тази снимка на Селин Дион разтърси целия свят, звездата бере душа

В края на предходната година международната звезда отсрочи няколко свои участия и показа, че страда от Синдрома на скования човек

Изглежда, че здравословното положение на суперзвездата от Канада Селин Дион се утежнява всеки ден. Това е повода и тя да разгласи, че анулира датите на концертите си от международното си турне най-малко до 2024-та година. „ Селин евентуално повече няма да излезе пред аудитория онлайн “, заяви неин непосредствен пред CNN.

Той показа, че Дион търпи ужасяващи болки от неврологичното й заболяване и макар физиотерапията то напредва съществено. В края на предходната година международната звезда отсрочи няколко свои участия и показа, че страда от Синдрома на скования човек, което е извънредно рядко заболяване, което прогресира и визира нервната система.

Най-силно удря основния и гръбначния мозък. Болестта протича с доста болки и конвулсии по цялото тяло, които пречат на естествения живот на индивида.

При Селин Дион са наранени и гласните струни и храносмилателната система. Приближени до нея споделят с горест, че тя съвсем не се храни към този момент и даже се изпуска. Отслабнала е фрапантно и към този момент е под 50 кг. Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР