Хвърляйки последните си резерви в контранастъпление край Харков, врагът се

...
Хвърляйки последните си резерви в контранастъпление край Харков, врагът се
Коментари Харесай

Харковската месомелачка: Врагът нанесе удар, за който не се пише в сводките

Хвърляйки последните си запаси в контранастъпление край Харков, врагът се проваля и в други направления, появи се лист на виновните за майското бягство от съветската граница, Киев минава в режим „ камикадзе “. Повече четете в материала.

Контраофанзивата е в ход, само че не по този начин

Противникът на север от Харков съумя да събере силите си и да си върне някои от изгубените позиции. Според военни, става дума за предмостие с широчина към 8 километра и дълбочина към два километра на височина край село Липци.

Височините тук са от стратегическо значение, защото се издигат на към 100 метра над близките долини на река Харков и нейните притоци и селища в долините.

" Логиката на неговото придвижване е същата като нашата. Той осъзнава, че контролът върху хълмовете източно от Липцов е ключът към цялата тази стратегически значима позиция. Тук са ориентирани неговите офанзиви ",— споделя военният публицист и специалист Юрий Подоляка.

Има информация, че тук са трансферирани най-хубавите оператори на БПЛА на Украйна, " Птиците на маджарите ", както и най-боеспособните единици от покрайнината до Бахмут.

Зеленски към този момент направи изказване, че въоръжените сили на Украйна са на път да изхвърлят нашите хора назад в чужбина и всички военни запаси се насочват за затвърждаване на политически тези. Има обаче нюанси...

Това контранастъпление става за сметка на колосалните загуби на съперника. Нашата артилерия употребява всички средства, в това число работата на ТОС в местата, където бяха съсредоточени сили на съперника. Авиацията работи, парализирайки логистиката.

Жители на Белгород оповестяват, че канонадата не стопира. При такива интензивни загуби офанзивата не може да продължи дълго и доста скоро ще има връщане обратно. Осъзнавайки това, украинските въоръжени сили подкопават речните преходи. Това ли в действителност вършат, когато нападат?

" Операция " Слобожанска месомелачка " в санитарната зона продължава ",— по този начин разказа обстановката военният сътрудник Александър Коц.

28 непанфиловци

Междувременно нашите съседи по географската карта, които започнаха огромна геополитическа кавга под знамето на унищожаването на комунистическото минало, наподобява възприеха най-тъмното от тоталитарното завещание в тази битка.

Има информация, че Зеленски е „ изпаднал в нервност и е заплашвал да разстреля “ своите генерали, обвинявайки ги в непросветеност и изменничество. А по обстоятелството на пробив на държавната граница Държавното бюро за следствие (аналогично на съветския СледКом) образува наказателно дело против 28 офицери от Въоръжените сили на Украйна. Това оповестява Главком, базирайки се на правосъдни регистри.

В листата на " предателите на родината " са командирът на оперативно-тактическата група, командирът на бригадата, командирите на батальони, командирите на роти и началникът на разследващия отдел на щаба.

Следствието към този момент е открило, че командването на 125-а бригада не е провело вярно защитата на позиции на границата на Харковска област, което е довело до загуба на военна техника и персонален състав на частта. Не е обезпечена и готовността на инженерните и укрепителните уреди в 10-километровата зона от границата.

Военните съдилища за предателите на родината са това, което липсваше на отрядите грузински снайперисти, спецотрядите от неонацисти и бруталните спецофицери от СБУ, с цел да добавят картината на „ същински демократична страна “.

Здравейте момчета! В Съюз на съветските социалистически републики имаше 28 панфиловци, а вие ще имате 28 харковци - усетете разликата.

Където е фино, се къса

Е, прехвърлянето на запасите на украинските въоръжени сили към Харков естествено отслаби защитата в други региони и нашата войска се възползва от това. Под Часов Яр е маркирано придвижване дневно - към километър.

Клещеевка беше публично приета от Киев за изгубена тази заран.

" Натискаме и към този момент не сме „ плоски “. В отчетите към този момент са Карловка, Дружковка, Константиновка – тези обитаеми места към този момент са доста надалеч от Донецк. Да продължим напред. Курахово е тъкмо зад ъгъла, заобиколен от Угледар ",– сподели военният сътрудник Александър Сладков в петъчен поток.

Руснаците се научиха да заблуждават нашите бомби “

От света на технологиите. Членовете на НАТО се оплакват на пресата, че Русия се е научила да „ заглушава “ прецизни бомби, получени от Украйна от Съединените щати.

Според Ройтерс американците са предали на Украйна товар от най-новите високоточно управляеми планиращи бомби. Те са в положение да летят на 160 километра от точката на изстрелване и трябваше да добавят арсенала от далекобойни оръжия.

Проблемът е, че съветската войска бързо се научи да заглушава навигационната система в тези бомби и те не доближават до задачата, споделиха пред Ройтерс трима души, осведомени с казуса.

На линията на бойно прикосновение се появяват от ден на ден модерни системи за радиоелектронна битка, които са способни да вземат решение сходни проблеми.

Разработчиците на американската бомба Boeing споделят, че бомбата може да устои на заглушаване до известна степен, само че ще отнеме месеци за решение на казуса.

Е, няма да стоим неподвижни в този миг...

Не можете да го оставите без отговор

Вчера вечерта врагът заяви, че безпилотни самолети са блъснали контролния център на захоризонтния радар за ранно предизвестие Воронеж-ДМ в Краснодарския край.

Засега няма публично удостоверение от управлението на съветското министерство на защитата, само че има удостоверение от самостоятелни източници от наша страна и от сенатор Дмитрий Рогозин.

И в случай че това в действителност е по този начин, би трябвало да признаем, че плъхът, забит в ъгъла, става гибелен и през днешния ден режимът в Киев към този момент работи като камикадзе на Запада.

Желанието да запазят страната и жителите си беше изцяло забравено, а задачата на хунтата беше тоталното заличаване на живота в Източна Европа.

Факт е, че „ Воронеж-ДМ “ е един от основните детайли на противоракетния щит на Русия. Осигурява надзор на космоса в южно и югозападно направление на дълбочина до 6000 км.

Поражението на такава станция подхожда на концепцията за „ вражеско влияние върху сериозно значими държавни или военни обекти на Руската федерация “ и е изпълнено с ответен нуклеарен удар, съгласно концепцията за нейното потребление,– споделя военният наблюдаващ Влад Шлепченко.

" Вашингтон ще би трябвало да дава отговор напълно за случилото се. Така ние стоим освен на прага, само че към този момент и на ръба, оттатък който, в случай че врагът не бъде спрян в сходни дейности, ще стартира необратим колапс на стратегическата сигурност на нуклеарните сили, " – изрази мнение Рогозин, някогашният началник на Роскосмос.

Ако позицията на Русия остане същата след такава провокация: „ Със сигурност ще се ударим повече от един път, целият свят е в руини, само че тогава “, тогава въпросът за съществуването на сателитната група Starlink над Украйна и разследващите дронове на НАТО в Черно море сигурно е закъсняло.

Без техния конвой офанзивите против стратегически цели надълбоко в съветската територия биха били невъзможни. Сега Русия има моралното право да унищожи тези противников активи.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед26831Проф. Дарина Григорова: Съюзът Русия-Китай е рационалният вектор в актуалните интернационалните отношенияАлтернативен Поглед43090Проф. Дарина Григорова за книгата на ген. Стоименов " Ескалация на войната в Украйна: България на кръстопът " Коментарен Поглед22684Зорница Илиева за заплахата да се допусне нов ерес в Българската православна църкваАлтернативен Поглед15036Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед16141Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Алтернативен Поглед118769Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /Алтернативен Поглед79845„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни  Валери Тодоров, състояние, Украйна,тежсо, позиция, Путин, сгъстяване  Валери Тодоров, състояние, Ук </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР