В края на 2019 година Tesla представи електрическия пикап Cybertruck,

...
В края на 2019 година Tesla представи електрическия пикап Cybertruck,
Коментари Харесай

Мъск: Надявам се доставките на Cybertruck да започнат в средата на 2023 година

В края на 2019 година Tesla показа електрическия пикап Cybertruck, а през днешния ден, близо 3 години по-късно почитателите към момента чакат да видят серийната версия на колата, дружно с първите доставки. Въпреки, че Мъск и хората му неведнъж заявяваха, че това ще се случи в някакви периоди, то към момента не сме видели сериен модел, само че пък за сметка на това в този момент виждаме следващото заричане.
`Мъск:

В уеб страницата на Tesla изненадващо или не има въпрос за това по кое време Cybertruck публично ще е наличен, както и отговор от самият Илон Мъск. В него се споделя, че от компанията се надяват да стартират доставките в средата на идната година. Въпросът е подсилен от над 7500 индивида.
`Мъск:

Въпреки, че обещанието към този момент с по-изтърка и мнозина не имат вяра на тези периоди, въпреки всичко има вяра това да се случи, защото напоследък се виждат доста тестови прототипи наCybertruck, а фабриката в Тексас не стопира да създава Model Y. Дали това ще е следващото не изпълнено заричане или този път ще забележим серийния Cybertruck, следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР