Милиони хора пътуват по целия свят всяка година, за да

...
Милиони хора пътуват по целия свят всяка година, за да
Коментари Харесай

CBS News изненадва папа Франциск с подарък, вдъхновен от детайлите в неговата книга

Милиони хора пътуват по целия свят всяка година, с цел да се срещнат с папа Франциск, доста от които идват готови с нормалните дарове за главата на католическата черква — CBS Evening News в това число водещ и ръководещ редактор Нора О'Донъл.

Докато приключваше скорошното си историческо изявление с папата във Ватикана, О'Донъл изненада Франциск с персонален подарък от CBS News: винил на Уолтър Кронкайт Специален отчет от 1969 година за кацането на Луната.

Подаръкът е въодушевен от книгата на Франсис „ Животът: Моята история през историята “, която разказва значими исторически моменти, на които понтифексът е бил очевидец през целия си живот, в това число цялостна глава за присъединявайки се към милионите хора, които включиха тв приемниците си през юли 1969 година, с цел да гледат отразяването на Кронкайт за кацането на Аполо 11 на Луната.

Франсис написа в книгата: „ Вярвам, че всички инстинктивно разбрахме, че светът в този момент ще бъдете разнообразни по някакъв метод. Прогресът е фундаментален - би трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР