В четвъртък Русия съобщи за рекорден брой заразени и смъртни

...
В четвъртък Русия съобщи за рекорден брой заразени и смъртни
Коментари Харесай

Москва е в частичен локдаун, Русия бележи нов COVID рекорд


В четвъртък Русия заяви за рекорден брой инфектирани и смъртни случаи , свързани с ковид. Поради тази причина Москва наложи непълен локдаун .

Официалната държавна статистика оповестява за 40 096 нови случая и 1159 смъртни случая .

Москва затвори магазини, учебни заведения и заведения за хранене за 11 дни в опит да спре внезапното увеличение на броя на инфектираните с ковид и смъртните случаи, което се случи откакто напъните за имунизиране зациклиха.

Всички услуги, които не са от значително значение, в това число търговски обекти, заведения за хранене и места за спорт и развлечения, ще бъдат затворени до 7 ноември, както и учебните заведения и детските градини.

Ще останат отворени единствено магазините, в които се продават храни, медикаменти и други артикули от първа нужда, защото управляващите се пробват да се оправят с вълната от коронавируси, вследствие на която инфекциите и смъртните случаи доближиха нови върхове, заяви Агенция Франс Прес.

Русия е измежду най-засегнатите от пандемията страни с над 230 хиляди регистрирани смъртни случая , само че управляващите заобикалят строгите забрани, наложени в западните страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР