Френските военни няма да бъдат изпратени в Украйна в близко

...
Френските военни няма да бъдат изпратени в Украйна в близко
Коментари Харесай

Френски военни няма да бъдат изпращани в Украйна в близко бъдеще, заяви изплашен Макрон

Френските военни няма да бъдат изпратени в Украйна в близко бъдеще, сподели френският президент Еманюел Макрон.

„ Не мисля, че войната ще пристигна на нашата земя, желая да ви успокоя (също по този начин не мисля)... че на следващия ден ще отидем да се бием на украинска земя “, сподели той в „ Génération Do “. It Yourself ” подкаст, фрагменти от който Публикувано от BFMTV.

Той означи, че „ добре схваща “ страховете и опасенията на французите в това отношение.

Макрон по-рано съобщи, че не изключва опцията да изпрати войски в Украйна, ако Руската федерация пробие фронтовите линии и бъде получено съответното искане от Киев . Според него „ доста страни “ са се съгласили с метода на Франция за вероятното изпращане на войски.

Прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков по-рано сподели, че всички инструктори, учащи украинските военни, нямат никакъв имунитет. Той назова рискова риториката на Париж и Лондон относно опцията за изпращане на бойци в Украйна. От Кремъл обявиха също, че са обърнали внимание на думите на Макрон, че тематиката за изпращане на военни в Украйна е била обсъждана в Европа , известна е и неговата позиция за нанасяне на „ стратегическо проваляне “ на Русия . Те означиха, че редица страни поддържат „ много трезва оценка на евентуалните рискове от сходно деяние и евентуалната заплаха от директно замесване в парещ спор “; това безусловно не е в полза на тези страни. "

Русия стартира специфична военна интервенция в Украйна на 24 февруари 2022 година Руският президент Владимир Путин нарече задачата му „ отбрана на хора, които са били подложени на принуждение и геноцид от киевския режим в продължение на осем години “. Той означи, че спецоперацията е била принудена мярка, на Русия „ не е оставен никакъв късмет да направи друго, основани са опасности за сигурността, тъй че е невероятно да се отговори с други средства “. Според него Русия от 30 години се пробва да реализира съглашение с НАТО относно правилата на сигурността в Европа, само че в отговор се сблъсква или с цинични измами и неистини, или с опити за напън и шантаж, до момента в който алиансът в това време, макар митингите на Москва, непрестанно се уголемява и се приближава до границите на Руската федерация.

Превод: ПИ

Източник: РИА Новости

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед7871Проф. Боян Дуранкев: Китай се трансформира в научна суперсилаАлтернативен Поглед14959Проф. Янко Янев: Скептичен съм, че ще успеем да запазим енергийния бранш солиденАлтернативен Поглед22218Проф. Боян Дуранкев: Доволството и краят на историята са пристигнали в ЕСАлтернативен Поглед13512Валери Жаблянов: Едрият бизнес в България управлява партийно-политическата система с доста средстваАлтернативен Поглед9745Валери Жаблянов: Ниската изборна интензивност е едно огромно самошамаросване на гражданитеАлтернативен Поглед209299Валентин Вацев: Боговете на войната се разсънват и стартират да я водят без да се интересуват от човешката воляАлтернативен Поглед107131Ще има ли българи, които ще платят за унижението на България в Народния спектакъл!?Алтернативен Поглед97017 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР