Уважаеми читатели на в. Банкеръ,Уважаеми клиенти на Fibank,Уважаеми колеги,Изпращаме една

...
Уважаеми читатели на в. Банкеръ,Уважаеми клиенти на Fibank,Уважаеми колеги,Изпращаме една
Коментари Харесай

Никола Бакалов: Пожелания за светли празници

Уважаеми читатели на в. Банкеръ,

Уважаеми клиенти на Fibank,

Уважаеми сътрудници,

Изпращаме една нелека за всички ни година. Но макар непредвидимите за всички ни компликации, в резултат на COVID-19, 2020 година недвусмислено ни сподели, че когато сме единни, можем да превърнем всяка компликация в предизвикателство, а провокациите – в нови благоприятни условия.

През миналите месеци на всички нас – сплотеният екип от чиновници и клиенти на Първа капиталова банка – ни се наложи да бъдем доста по-бързи, гъвкави и все по-отворени към нови и разнообразни решения. Това, дружно с развиването на осведомителните технологии, ни даде благоприятни условия да осъществяваме напълно нови артикули и услуги, които дават отговор напълно на нововъзникналите потребности на нашите клиенти и чиновници. Използвам трибуната, дадена ми от в. "БАНКЕРЪ ", с цел да поздравя и всички чиновници на Първа капиталова банка, които със своята упорита работа и висок професионализъм способстваха за сполучливото показване на банката и удовлетворението на нашите клиенти от работата ни.

Уважаеми клиенти, благодаря Ви за доверието! Уверявам Ви, че ще продължим да се развиваме и да затвърждаваме позицията си на банката с най-хубавото потребителско обслужване, модерни и новаторски артикули и услуги, които улесняват ръководството на персоналните Ви финанси и пестят от времето и средствата Ви. Благодаря Ви за доверието. Ще останем Вашата банка!

С пожелания за светли празници,

Никола Бакалов

Главен изпълнителен шеф и Председател на УС на Fibank
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР