В град Алуща във временно окупирания Крим късно вечерта на

...
В град Алуща във временно окупирания Крим късно вечерта на
Коментари Харесай

Украинците изтребват високопоставени руски военни в Крим с ракети ATACMS

В град Алуща във краткотрайно окупирания Крим късно вечерта на 23 май прозвучаха мощни детонации - ударен е информационен център на съветските окупатори.
 
 Мястото на ударите в Крим Мястото на ударите в Крим Източник: Гугъл
Това заяви Telegram каналът на партизанското придвижване Атеш. " В Алуща бе ударен информационен център на съветските окупатори (в/п 28735). Това отделение е значима точка за връзка и надзор, употребена от съветските окупатори в Крим ", се споделя в известието. 
 

 
" Нанесени са обилни вреди на оборудването и има доста унищожени окупатори. Вероятно е погубен и контролния пункт на този информационен център ", добавя съпротивата от Атеш. 
 
Telegram каналът " Кримски вятър " добавя, че детонации са чути в съвсем всички региони на полуострова. 
" Най-малко 6 балистични ракети MGM-140 ATACMS са блъснали информационния център на радарните и зенитните сили на съветската войска. На това място има радиоантена на станцията за наблюдаване на космоса и няколко здания на обекта ", се споделя в известието. 
 
" Именно те бяха ударени, където в този миг имаше високопоставени военнослужещи от съветските въоръжени сили. И най-важното са систематичните удари по радарните и зенитните сили на Въоръжените сили на РФ в Крим ", добави каналът.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР