Няма да ни вземат много насериозно с толкова малка парламентарна

...
Няма да ни вземат много насериозно с толкова малка парламентарна
Коментари Харесай

Величие готови да са малките камъчета, които обръщат колата

" Няма да ни вземат доста насериозно с толкоз дребна парламентарна група, само че дребните камъчета обръщат колата ". Toва съобщи пред Българска национална телевизия новоизбраният народен представител в 50-ото Народно заседание от партия " Величие " Етиен Леви.

Той прикани депутатите да бъдат почтени синове и дъщери на страната. Леви в никакъв случай не е харесвал разногласията в Народното събрание и недостойния език, който се употребява от трибуната на законодателния орган. " Такива просташки държания не са ми приятни ", разяснява Етиен Леви. Гласовете за " Величие " пристигнали по доста натурален метод. Николай Марков и Ивелин Михайлов направиха поредност от срещи освен в България, само че и в чужбина, като говорили на доста понятен език, уточни той.

Етиен Леви посочи, че е във " Величие " с гражданска квота. Лидерът на " Величие " Николай Марков трябвало да вземе решение дали да поддържа държавно управление с първия мандат, само че е подготвен да изслуша преговорният екип на ГЕРБ за сформира на кабинет.

Етиен Леви не се тормози от проверките на ДАНС по отношение на " Величие ". Всичко може да се каже за партията, само че въпросът е каква е истината, уточни той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР