В сряда ще бъде предимно слънчево. След обяд над западната

...
В сряда ще бъде предимно слънчево. След обяд над западната
Коментари Харесай

До 35 градуса в сряда

В сряда ще бъде най-вече слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания, гръмотевични стихии, ще има условия за градушки. В планинските региони явленията ще са интензивни. Ще продължи да духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 30° и 35°, по-ниски по Черноморието, в София - към 30°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите в Западна и Централна България ще се развива мощна купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания от дъжд с гръмотевични стихии. Има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра - към 17°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-28°. Температурата на морската вода е 25°-26°, на север от н.Калиакра – към 23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР