Украинските войски атакуваха гарата в Краматорск с точка-U, убивайки около

...
Украинските войски атакуваха гарата в Краматорск с точка-U, убивайки около
Коментари Харесай

Русия: Неонацисти са минирали химически складове във фабрика в Авдеевка


Украинските войски нападнаха гарата в Краматорск с " точка-U ", убивайки към 50 души, а режимът в Киев упрекна Русия за офанзивата, с тази позиция излязоха от съветското Министерство на защитата на постоянен брифинг, представени от македонските медии.

Министерството на защитата на Русия отхвърли обвиняванията.

Руските военни обявиха, че офанзивата е могла да бъде осъществена от 19-та ракетна бригада на Украйна в квартал Доброполие, на 45 км югозападно от града. Русия не употребява точка-U, допълват от отбранителното ведомство на Руската федерация.

Украинските неонацисти са минирали химически хранилища във фабрика в Авдеевка, като възнамеряват да ги взривят, когато формированието на ДНР се приближи до града, заяви още съветското министерство на защитата.

„ Резултатите от подслушването в Мариупол демонстрират, че в града има задгранични наемници “, оповестиха още от съветското министерство на защитата.

" Русия предложи Беларус да бъде включен в броя на страните, които подсигуряват съглашение с Украйна ", сподели от своя страна Министърът на защитата на Русия Сергей Лавров.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР