Мирните преговори с Украйна трябва да бъдат възобновени, но при

...
Мирните преговори с Украйна трябва да бъдат възобновени, но при
Коментари Харесай

Путин назова главното условие за мирни преговори с Киев

Мирните договаряния с Украйна би трябвало да бъдат обновени, само че при едно изискване - те би трябвало да се основават не на ултиматуми, а на здравия разсъдък, съобщи съветският президент Владимир Путин.

" А с кого да се водят договарянията - това, несъмнено, не е незначителен въпрос ", означи също по този начин съветският водач, имайки поради, че формалният мандат на Владимир Зеленски като президент изтече на 20 май, а нови избори в Украйна не бяха извършени.

Освен това, връщането към договарянията би трябвало да се прави не поради прокарването на настояванията на едната страна, а изхождайки от тези " договорености, които бяха реализирани в хода на сложните договаряния в Беларус и Турция ", както и от обстановката на бойното поле, акцентира Путин. Москва, съгласно думите му, е подготвена за такива договаряния.

Съобщенията, оповестени в западната преса, че Москва е подготвена за договаряния с Киев по сегашната фронтова линия, са неточни и погрешни, съобщи по-рано формалният представител на Кремъл Дмитрий Песков.

Москва...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР