Украинката Наталия Вовк, която ФСБ на Русия обвинява в убийството

...
Украинката Наталия Вовк, която ФСБ на Русия обвинява в убийството
Коментари Харесай

Обвинената за смъртта на Дугина - Наталия Вовк е открита мъртва в Австрия?

Украинката Наталия Вовк, която ФСБ на Русия упреква в убийството на Дария Дугина, е открита мъртва на територията на Австрия. Това оповестява локалното издание Exxpress, без обаче да се базира на публични източници.

Припомняме, че Даря Дугина, дъщерята на философа и идеолога на " Руския свят " Александър Дугин, бе убита с бомба на 20 август вечерта в регион Одинцово, покрай село Болшие Вяземи.

„ През нощта Наталия беше открита мъртва в апартамент чартърен. Със 17 прободни рани по тялото и лист хартия в ръката си “, цитира изданието известие, което съгласно вестника е публикувано в Telegram.

Русия упрекна за убийството на Дугина украинката Наталия Вовк. Руските служби настояват, че Вовк пристигнала в Русия с щерка си.

“В деня на убийството Вовк и щерка ѝ бяха на литературно-музикалния фестивал “Традиция ”, където Дугина присъстваше като почетен посетител ”, настояват от ФСБ.

Нищо не се оповестява за ориста на дъщерята на Вовк, която напусна Русия с майка си през Естония на Запад, съобщи " Фокус ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР