Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли, който

...
Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли, който
Коментари Харесай

Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли

Катастрофа с 3 коли на пътя Железница - Симитли, който сега е обходен маршрут за пътуващите от София за Кулата, съобщи bTV. Няма данни за потърпевши и жертви.

Вероятна причина заинцидента е погрешно изпреварване и несъобразена скорост.

Има краткотрайна организация на придвижването поради прибиращите след почивните дни.

Снимка: Мариета Димитрова

На мястото има екипи на полицията, които пропущат към този момент поетапно придвижването в сектора.

Трафикът е натоварен на някои от граничните пунктове с Румъния и Гърция

Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “ на Министерство на вътрешните работи в уеб страницата си. Данните са към 18:00 часа.

На границата с Румъния придвижването е натоварено при граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „ Видин " за товарни коли на излаз. Областното пътно ръководство в Русе осведоми, че от 13-и до 31 май ще има спешен ремонт на моста над река Дунав сред Русе и Гюргево. Ще бъде въведена краткотрайна организация на придвижването. Ремонтните действия ще се извършват в светлата част на денонощието, а трафикът ще се реализира в една лента с пропускателен режим и ще се контролира с пътни знаци и сигналисти.

Трафикът е натоварен на границата с Гърция при Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата " и на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа " на вход за леки коли. През граничните пунктове „ Маказа ", „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

Движението е обикновено на границата със Сърбия на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт. На Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина " се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празничните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт на границата с Република Северна Македония и Турция.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР