Малко вероятно е съпругата на британския - Кейт Мидълтън Кейт

...
Малко вероятно е съпругата на британския - Кейт Мидълтън Кейт
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се скрива до края на годината?

Малко евентуално е брачната половинка на английския - Кейт Мидълтън  Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 година в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от да има обществени изяви до края на годината, прекарвайки време, заобиколена от фамилията и приятелите си, до момента в който продължава лекуването си с химиотерапия.

Жената на наследника на трона на Обединеното кралство бе диагностицирана с рак по-рано тази година.

Очаква се Кейт и фамилията да прекарат идната седмица в селска къща в имението Сандрингам.

Според медията ще посвети повече време на обичаната си през идващите шест седмици, защото кралското семейство няма да се появява обществено до предварителните парламентарни избори на Острова на 4 юли.

Изминаха пет месеца, откогато принцесата на Уелс бе забелязана за финален път на обществено място и източници считат, че кралският замък скоро още веднъж ще показа вести за нейното здраве.

„ Не бих изключил друго видео известие, което да осведоми страната за нейното здраве. Доказано е, че това е доста ефикасен метод да държим теоретиците на конспирацията на разстояние “, сподели източник пред The ​​Daily Beast, написа https://hotnews.bg/.


Принцесата се отдръпна от публичните си отговорности, откакто на 22 март разгласи, че е била диагностицирана с форма на рак и е почнала химиотерапия.

показа настояща информация за здравословното положение на брачната половинка си предходната седмица, като сподели, че тя „ се оправя добре “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР