Убийствени драми от ревност разкъсват розовата общинска листа на ПП-ДБ

...
Убийствени драми от ревност разкъсват розовата общинска листа на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Розов скандал в Narod.bg: Любовни триъгълници разкъсват „Спаси София“

Убийствени драми от ревнивост раздират розовата общинска листа на ПП-ДБ в София, за което Narod.bg към този момент писа. Дори най-отявлените почитатели на умнокрасивитета ще останат шокирани от протичащото се вътре в организацията на нежния Борис Бонев – а то е, че любовни триъгълници безусловно раздират „ Спаси София “.

Няма нищо скрито в констатацията, че единият съкровен лагер се е заформил към гривестия Иво Божков – Плитката от Демократична България, който е №30 в листата, поставения под №14 Гергин Борисов и 39-ия Виктор Чаушев.

Тримата от гей дружинка „ Детелинка “ Чаушев – Гергин Борисов – Иво Божков, които се ревнуват неистово между тях, са се наредили безусловно един след различен не в будоара, а в обединената листа на ПП-ДБ, което вещае панаири в новия Общинския съвет на столицата.

Другите интимни сътрудници, напиращи са власт, са самият Борис Бонев и неговата публична половинка, сложена под №8 в листата – македонецът Андрей Зографски, произлизащ от изтъкнат жанр българомразци. Похвално е, че двойката не крие любовните си връзки и от много време парадира, че са семейство.

Реклама

 Колажът задава забавен въпрос… Дали е допустимо?

Припомняме, че неотдавна към палавия Зографски гръмна обществен скандал. Оказа се, че съпругът/съпругата на Борис Бонев е наследник на един от най-големите българомразци в Северна Македония – Солза Гърчева.

Мама Солза е измежду уредниците на огромните антибългарски манифестации в Скопие. Самата тя е родом от Щип. Бивша депутатка от СДСМ – партията на Зоран Заев. Разбира се, това не й пречи да напусне редиците на македонските социалисти, да основе политическа партия „ Глас за Македония “ и да стане гневен критик и съперник на Заев.

„ Докато тя стачкува на първа линия срещу френското предложение за РСМ, синът ѝ се е уредил в България “, написа Димче Ямандиев във фейсбук преди няколко месеца, по време на митингите край Вардара против предлагането на Франция за разрешаване на разногласията сред България и Северна Македония.

Този скандал обаче не пречи на Зографски, а явно и на ПП-ДБ да го включат в листата си за общински съветници. И няма какво да се лъжем – единствената причина македонецът да се напъва за общинар в София е половинката му Борис Бонев.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР