САЩ. Конгресменът Мат Гетц припомни езика, възприет от крайнодясната екстремистка

...
САЩ. Конгресменът Мат Гетц припомни езика, възприет от крайнодясната екстремистка
Коментари Харесай

Мат Гец припомня езика на „изчакване“, възприет от „Гордите момчета“, докато присъства на съда с Доналд Тръмп

Съединени американски щати. Конгресменът Мат Гетц напомни езика, общопризнат от крайнодясната екстремистка група " Горди момчета ", когато се яви в съда в четвъртък, с цел да поддържа Доналд Тръмп в процеса му за безмълвни пари, отразявайки скритото течение на активистки детайли, присъстващи измежду поддръжниците на хипотетичния претендент на Републиканската партия, до момента в който той търси връщане към Белия дом.

„ Стоя в профил и в подготвеност, господин президент “, написа Гец, до момента в който разгласява фотография в обществените медии на него с други републиканци от Конгреса, застанали зад Тръмп в коридора пред правосъдната зала където делото за углавно закононарушение на някогашния президент е в своята четвърта седмица на свидетелски показания.

Гордите момчета - чиито водачи бяха наказани за бунтовна интрига след нападението на Капитолия на 6 януари 2021 година - използваха това празнословие откогато Тръмп, по време на избирателен спор през 2020 година, сподели: „ Горди момчета, стойте обратно и стойте настрани “.

Това пристигна в отговор на въпрос от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР