Твърде любопитна новина, свързана с изчезналия хеликоптер днес.Хеликоптерът, който в

...
Твърде любопитна новина, свързана с изчезналия хеликоптер днес.Хеликоптерът, който в
Коментари Харесай

Изненада. На кого е изчезналият хеликоптер

Твърде любопитна вест, обвързвана с изчезналия хеликоптер през днешния ден.

Хеликоптерът, който в петък изчезна край Гърмен и този, който през месец юли прелетя ниско над плаж " Градина ", са благосъстоятелност на една и съща компания. Тя е " Авиоотряд Варна ".
-->
Тогава на Джулай морнинг хеликоптерът прелетя рисково ниско над плаж " Градина ", където доста хора се бяха събрали да посрещнат изгрева. От него изхвърляли хартии с лика на Тодор Живков, а хора висели от вратите на хеликоптера, припомня " 24 часа ". Свидетели описват, че хеликоптерът е кръжал близо 15 минути над залива. Преминал освен извънредно ниско над хората, само че и над лодка.

Загиналият през март месец водач Георги Влайков край Лесново пък е бил шеф на образователен център " Авио отряд Варна ". Влайков почина, до момента в който изпълняваше акробатичен полет над летището. Самолетът му попаднал в плосък свредел, от който нямало изплъзване.

Сигнал за изгубването на селскостопанския хеликоптер тази заран е бил подаден от сътрудник на водача. Машината е била в региона на Гърмен от 19 септември и е пръскала горски масиви против борова процесионка. Днес сутринта е трябвало да се прибира, тъй като е свършила работата, за която е наета от Югозападното държавно дружество. Излетял е към 7,40 ч., само че след към час връзката с водача била изгубена.

Докато е пръскал в региона, вечерта хеликоптерът се е прибирал на стадиона в Гърмен, чиновници на Горското са имали ангажимент да го охраняват нощем, а водачът Г. Г. и негов наземен сътрудник са нощували в база на горското.

Маршрутът на изчезналия хеликоптер минава диагонално на задачите Родопи. Територията е едва обитаема и огромна част от нея е с гъста гора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР