Турнирът в Индиън Уелс неусетно достигна четвъртфиналната си фаза. Днешната

...
Турнирът в Индиън Уелс неусетно достигна четвъртфиналната си фаза. Днешната
Коментари Харесай

Сабаленка-Гоф, Сакари-Квитова и Даниил Медведев в сряда


Турнирът в Индиън Уелс незабелязано доближи четвъртфиналната си фаза. Днешната стратегия в Калифорния ще стартира с мач сред първенеца за 2021 година Камерън Нори и един от любимците на американската аудитория – Франсис Тиафо. След това на корта ще излязат две от фаворитките при дамите – Арина Сабаленка и Кори Гоф.

В първия дуел от вечерната сесия Даниил Медведев ще се изправи против една от сензациите на шампионата – Алехандро Давидович Фокина, а след това Мария Сакари ще опита да продължи положителното си предствяне против Петра Квитова.
Stadium 1, от 20:00 ч.
Камерън Нори – Франсис Тиафо
Не преди 22:00 ч.
Кори Гоф – Арина Сабаленка
Не преди 00:00 ч.
Даниил Медведев – Алехандро Давидович Фокина
Не преди 03:00 ч.
Мария Сакари – Петра Квитова
Не преди 05:00 ч.
Фонини/Болели – Иснър/Сок



Днес ще има и няколко мача с българско присъединяване. Гергана Топалова ще играе с Анастасия Соболева (№571) в първи кръг на W25 шампионата в Палманова, а Денислава Глушкова ще се изправи против Андреа Обрадович (№1004) на старта на W15 конкуренцията в Анталия.

Междувременно Пьотр Нестеров стартира присъединяване си на М15 шампионата в Шарм Ел Шейх с мач против Корай Кърджъ (№646), а Николай Неделчев ще се изправи против Франсоа Мусители (№1186) на старта на М15 конкуренцията в Ираклион.

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР