Ролан Гарос почете Доминик Тийм със специала церемония след последния

...
Ролан Гарос почете Доминик Тийм със специала церемония след последния
Коментари Харесай

234-ият в света за Тийм: Не виждам защо на РГ да се кани играч, който ще загуби на старта

Ролан Гарос уважи Доминик Тийм със специала гала след последния му мач в Париж, който беше изгубен от Ото Виртанен и по този начин 2-кратният финалист се раздели с фантазията си да се класира за един финален път в главната скица на шампионата. Този жест на уредниците обаче се стори много позакъснял на редица публицисти и тенис почитатели, които раздраха уредниците от рецензии, че въпросната гала е била последна незадоволителна и Тийм е заслужавал да бъде част от същинската конкуренция.

Изглежда обаче френският тенисист Кириан Жаке е на радикално друго мнение, а за вас остава да прецените дали изявлението му е прекомерно остро с оглед статута на някогашния номер три, или пък изцяло реалистично, имайки поради редицата разочароващи резултати на австриеца в последните 2 години:

" Не разбирам за какво Тийм би трябвало да получава покана за главната скица. Може би, с цел да бъде отстранен бързо в първия кръг на шампионата? Няма смисъл от това нещо и е по-добре млад състезател да получи своя късмет. Мисля, че самият Доминик се раздели с шампионата по допустимо най-приятния метод, тъй като съумя да изиграе два мача и да запише победа на толкоз хубав корт като " Сюзан Ленглен ", което нямаше да бъде допустимо, в случай че не беше стартирал от квалификациите " - разяснява международният номер 234.

Източник: We Love Tennis

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР