Новак Джокович си направи чудесен подарък с победа навръх своя

...
Новак Джокович си направи чудесен подарък с победа навръх своя
Коментари Харесай

Навръх 37-ия си рожден ден: Неостаряващият Джокович си подари победа на старта в Женева!

Новак Джокович си направи превъзходен подарък с победа точно на своя 37-и рожден ден! Световният номер едно в последния миг реши да одобри " уайл кард " за присъединяване на ATP 250 конкуренцията в Женева, като неговата цел беше да натрупа оптимално доста мачове преди Ролан Гарос и най-сетне да навлезе в най-благоприятен спортен темп на червени кортове.

Топ поставеният несъмнено ще има забележки и към днешното си показване, защото Яник Ханфман му беше равносилен в огромни интервали от техния конфликт, само че въпреки всичко класата на сърбина взе връх в решителните моменти и той се наложи над екзекутора на Анди Мъри - 6:3 6:3 за 1 час и 12 минути игрово време. Така сърбинът се класира за 1/4-финалната фаза, където на следващия ден ще премери сили с един всред 8-ия подложен Талон Грийхспор и някогашния финалист в шампионата - Денис Шаповалов.

Началото на срещата беше безусловно равностойно, а качеството на игра беше извънредно високо, като уинърите бяха доста повече от непредизвиканите неточности. 24-кратният " мейджър " притежател срещаше компликации с мощния начален удар и плоски отигравания на германеца, само че бързо съумя да откри успешнат рецепта за противопоставяне и осъществя пробив за задатък от 4:2, който се оказа задоволителен за спечелването на откриващия сет, макар че трябваше да отразява цели седем брейкбола в последните си две подавания.

Непоставеният тенисист надалеч не се беше предал и използваше всяка една опция да поема самодейността и да пуска бекхенда си по правата в деяние, а нещата се получаваха с лекост за Ханфман и той справедливо поведе с 3:0. Това обаче като че ли единствено подразни огромния любимец и неговият отговор не закъсня, като последваха 6 следващи гейма в интерес на балканеца и той доста скоро можеше да напусне корта в ролята на победител,

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР