Един от най-успешните тенисисти през последните години, Доминик Тийм, изигра

...
Един от най-успешните тенисисти през последните години, Доминик Тийм, изигра
Коментари Харесай

Спомените остават за цял живот: Ролан Гарос изпрати Тийм с емоционална церемония

Един от най-успешните тенисисти през последните години, Доминик Тийм, изигра последния си мач в един от най-успешните си шампионати, а точно в Ролан Гарос. Бившият номер 3 отстъпи на Ото Виртанен във втория кръг на квалификациите във френската столица с 2:6 5:7 и по този начин няма да забележим австриеца в главната скица в Париж повече.

Макар и Тийм да не получи " wild card " от уредниците, то те се погрижиха последните му мигове на " Сюзан Ленглен " и като цяло на Откритото състезание на Франция да бъдат незабравими. 10-те хиляди почитатели по трибуните изпратиха двукратния финалист на Ролан Гарос, като същински воин, а директорката на шампионата, Амели Моресмо, връчи на " Доминатора " подарък, включващ пластовете и композицията на кортовете на конкуренцията. 

Ето и какво показа Тийм сега на сбогуването:

" Това прощаване с Ролан Гарос беше ужасно! Благодаря на всички, които пристигнаха и които ми дадоха такава поддръжка, създавайки сходна невероятна атмосфера. Имам специфична връзка с този шампионат. Играх край при юношите и по-късно построих мощно привързване към него. Това е връзка с всички вас, почитателите. Имах толкоз страхотни резултати, мемоари и прекарвания тук, на кортовете. Това е шампионатът от Големия шлем с най-хубавите ми резултати, тъй че в действителност се любувах на всяка миг от него. Благодаря ви доста за всичко! Спомените ще останат за цялостен живот! " - добави Тийм.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР