Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи

...
Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, ходи
Коментари Харесай

Бившата на Борисов впечатлява с визия и фигура

Цветелина Бориславова – една от най-успешните и заможни българки, върви без телохранители по улиците на София. Липсата на мускулести мъжаги край нея обаче не значи, че няма кой да я пази от натрапници – ролята на защита е поета от чаровната ѝ болонка. Фризираното по последна мода бяло кученце джафка ядосано, в случай че до стопанката се приближат съмнителни субекти, а очичките му шарят във всички направления като на професионални пазванти от " Сикрет сървис " или НСО.

Фотографите на " Уикенд " нееднократно са заснемали Цветелина с обичаната ѝ болонка. Бившата половинка на премиера Бойко Борисов е толкоз привързана към обичаното си животинче, че в никакъв случай не се разделя с него и нормално го носи на ръце. Онзи ден Бориславова още веднъж бе със своята къдрава фаворитка. Главната акционерка и председателка на Надзорния съвет на Българо-американска кредитна банка крачеше забързано към офиса си на ул. " Славянска ", гушнала нежно кученцето си.
 Бившата на Борисов впечатлява с визия и фигура (СНИМКА)

През септември Бориславова отпразнува 62-ия си рожден ден, само че не наподобява на повече от 40 година Тя даже няма потребност да поставя грим за разкрасяване. Не единствено отсъствието на макиаж върху лицето ѝ впечатли снималите я папараци на " Уикенд ", само че и стройната ѝ като на манекенка фигура.

Преди време бялото ѝ кученце се оказа огромната атракция на откриването на клон на Българо-американската банка в града под тепетата. След събитието нежната брюнетка даде тил на протокола и прекара по-голямата част от лъскавия коктейл в компанията на най-верния си приятел и пазач – кученцето. То не се отдели нито за момент от известната си господарка и стана звездата на вечерта. Болонката без капка срам се качи на масата и подяде стопанката си. Присъстващи на събитието споделиха, че четириногият сладур е опитал от синьото сирене, хапките с черен хайвер, бял амур и други вкусотийки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР