За програма с толкова горда история изглежда почти непостижимо Оклахома

...
За програма с толкова горда история изглежда почти непостижимо Оклахома
Коментари Харесай

Колежански бейзболен бележник: титлата на Sooners от редовния сезон на конференцията е първата им от 1995 г.

За стратегия с толкоз горда история наподобява съвсем непостижимо Оклахома не е печелила шампионат от постоянен сезон на конференция от близо 30 години.

Сунърс сложиха отметка в тази кутия през уикенда, помитайки Бейлър за първата си купа, откогато тимът на Лари Кочел през 1995 година завоюва втората от две следващи победи в остарялата Голяма осморка.

Оклахома (32 -17, 21-6) водеше Big 12 от началото до края и го приключи с победи в шест следващи конферентни игри и в 13 от последните 15. Sooners могат да завоюват купата непосредствено с една победа в последната си серия Big 12 тази седмица в Синсинати или загуба на Оклахома Стейт от Хюстън.

OU се подрежда измежду първите 20 стратегии по победи за всички времена и е сигурен, че ще взе участие в своя 41-ви шампионат на NCAA. Sooners ще наддават за второто си присъединяване в College World Series за три години и общо 12-то.

Sooners бяха затруднени в Big 12, защото TCU, Texas, Texas Tech и Oklahoma State завоюваха няколко трофеи в предишното 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР