Централният блокировач на българския национален отбор по волейбол Тодор Костов

...
Централният блокировач на българския национален отбор по волейбол Тодор Костов
Коментари Харесай

Волейболен национал претърпя операция на коляното

Централният блокировач на българския народен тим по волейбол Тодор Костов претърпя сполучлива интервенция на лявото коляно, оповестиха от клубния му тим ЦСКА в четвъртък.

25-годишният волейболист получи разкъсване на пателарното сухожилие по време на дербито сред "червените " и Левски предходната седмица.

"Операцията мина сполучливо, усещам се добре. В петък би трябвало да ме изпишат. За мен това е първа травма и се усещам малко необичайно, само че би трябвало очевидно да мина и през това. Благодаря на моите съотборници, останах разчувстван, когато видях да подвигат моята фланелка след последния мач. Много благ жест. Всеки ден ми звънят да ревизират по какъв начин съм, дали могат да ми оказват помощ с нещо. Благодаря и на волейболната общност, тъй като получавам поддръжка от доста хора. Не съм го очаквал ", сподели Тодор Костов.

Очаква се възобновяване му да продължи към половин година.

"Сега ми следва към месец отмора, след което стартирам рехабилитация. Надявам се, в случай че всичко е наред, до 5-6 месеца да бъда възобновен и да мога да стартира да упражнявам. Но всичко е самостоятелно и няма съответна дата за моето завръщане. Много ми е неприятно, тъй като сме събрани доста прекрасен тим в ЦСКА, с качествени хора. Яд ме е, че няма да мога да играя с тях. Вече съм го приел и се съсредоточвам върху това, което следва ", сподели още централният блокировач.
ЦСКА победи Левски с 3:1 гейма и заема първо място в класирането в шампионата досега.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР