Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали Федерико Киеза и сякаш

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали Федерико Киеза и сякаш
Коментари Харесай

Алегри разкри дали Ювентус взима Лукаку

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри похвали Федерико Киеза и като че ли затръшна вратата пред Ромелу Лукаку и Челси.

" Съмнявам се, че ще дойдат нови играчи, само че клубът е нащрек. " Треньорът приказва пред Sky Sport Italia след равенството 0:0 с Аталанта в контрола игранта в Чезена, при което Киеза и Душан Влахович бяха в стартовите 11.
 Леонардо Бонучи ще съди Ювентус
Леонардо Бонучи ще съди Ювентус

Заради неточно отношение

Множество източници настояват, че Юве и Челси съвсем са изоставили договарянията за замяна на Влахович против пари, плюс мненията на Лукаку и Алегри наподобява удостоверяват това.

" Доволен съм от състава, с който разполагам, и се колебая, че ще дойдат нови играчи ", сподели той пред Sky Sport Italia. " Ще стартираме сезона с тази група, покрити сме във всяка роля. Клубът е внимателен на пазара, не знам какво ще се случи, само че съм доста благополучен. "

В съпоставяне с предишния сезон, Алегри е изключително удовлетворен от формата на Киеза, който наподобява най-сетне е загърбил тези проблеми с травмата на коляното след една година неявяване.

" Можеше да се каже от първите дни на тренировки, че той като че ли има разнообразни крайници. Щастлив съм от него и с всички, има добър дух и би трябвало да продължим по този начин. Аплодирам Влахович и Киеза за напъните им да оказват помощ на отбраната и пресата, те бяха добре проведени. Двамата нападатели в действителност са салдото на тима и в случай че не са в позиция, е мъчно да се пресира дейно. "

Ювентус беше изключен от надпреварите на УЕФА заради финансови нередности, същите, които ги накараха да паднат от трето място до седмо място в Серия А предишния сезон с наказване от 10 точки. Това значи, че бианконерите ще се състезават единствено в Серия А и Купата на Италия този сезон, нещо, с което Алегри и играчите не са привикнали.
 Лудогорец желае футболист на Ювентус!
Лудогорец желае футболист на Ювентус!

Ще дойде ли Марко Пяца в Разград

" И аз би трябвало да привикна, тъй като от 13 години възнамерявам по два мача на седмица. Ако към момента сме в конкуренцията за купата през март, това може да е преимущество, само че в случай че не, ще бъде минус. Трябва да го вземем един уикенд в даден миг.

Сезонът в Серия А стартира идващия уикенд, като Ювентус гостува на Удинезе в неделя, 20 август.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР