Треньорът на Верея Иван Вутов направи доста любопитно изказване след

...
Треньорът на Верея Иван Вутов направи доста любопитно изказване след
Коментари Харесай

Треньорът на Верея: Отиваме при аматьорите

Треньорът на Верея Иван Вутов направи много любопитно изявление след провалянето от Етър с 0:3. Ветеранът разгласи, че клубът от Стара Загора сигурно изпада от Първа лига, а също така няма да получи лиценз за професионалния футбол, което значи, че ще се озове при дилетантите.

Вутов, който завоюва шампионската купа с Левски през 1993 година, заяви също по този начин, че кара последните си месеци във футбола.

"Бих помолил медиите да не ме мъчат с такива изявленията. Просто след такива мачове човек няма какво да каже, по тази причина ще бъда къс, за което извинявайте ", стартира Вутов пред Диема Спорт.

Заслужена победа за Етър, през тази година Балъков направи доста мощен тим и му искам класиране за евротурнирите. Трудно е да се залага единствено на юноши, които не са играли в мъжкия футбол. Трудно е, тъй като има огромна разлика. Радваме се, когато забележим, че има положителни първи проблясъци у някои млади играчи. Във Верея има няколко положителни момчетата - Вили отляво, Божидар отдясно. Ще се опитаме да дадем път на 2-3 момчета. Ще бъдем щастливи, в случай че съумеят да се наложат. Без Иво Иванов на терена е доста мъчно.

"Отборът би трябвало да се приготвя за по-долните групи, по този начин ми споделиха. Доколкото знам няма да вземем лиценз за Втора лига, само че това не е моя работа, това са последните ми месеци във футбола ", съобщи Вутов след срещата в Стара Загора.

Верея продължи слабото си показване, като към този момент е в серия от 42 следващи мача без триумф в шампионата. Отборът е отбелязал едвам 6 гола в срещите си от втората осмица (общо 12 в 30-те кръга до момента). Допуснатите пък са цели 73.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР