Полицията пусна видеонаблюдение на заподозрян в нападението в Борнмът, на

...
Полицията пусна видеонаблюдение на заподозрян в нападението в Борнмът, на
Коментари Харесай

Намушкване с нож в Борнмът: Полицията разпространи камери за видеонаблюдение на заподозрян след убийството на жена и друг се бори за живота

Полицията пусна видеонаблюдение на обвинен в нападението в Борнмът, на което една жена е убита, а друга се бори за живота си.

Полицията в Дорсет е била извикана в 23:42 в петък, 24 май, с цел да заяви, че двама души са били намушкани с нож на плажа Дърли Чайн. 34-годишна жена от Пул, локално име Ейми Грей, почина на място, до момента в който друга жена, на 38 години и също от Пул, получи съществени пострадвания. Тя е на лекуване в болница.

Полицаите към този момент пуснаха фотоси от камери за видеонаблюдение на обвинен с качулка и помолиха всеки, който има информация, да се свърже. Детектив надзорник Ричард Дикси от екипа за следствие на огромни закононарушения сподели: „ Откакто този драматичен случай ни беше докладван, ние продължихме следствието напред, събирайки допустимо най-вече информация, с цел да получим отговори за околните на младата жена, която трагично загуби живота си и за оживялата жертва. Нашите мисли остават с тях.

„ Сега сме в положение да издадем изображения от камери за в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР