Съдия Майкъл Понсор, действащ федерален съдия, назначен от Бил Клинтън,

...
Съдия Майкъл Понсор, действащ федерален съдия, назначен от Бил Клинтън,
Коментари Харесай

Действащ федерален съдия удря съдия Алито за подкопаване на „доверието“, вземане на „страна“ след противоречие с обърнатото знаме

Съдия Майкъл Понсор, настоящ федерален арбитър, назначен от Бил Клинтън, се произнесе по отношение на развяването на обърнатото знаме в дома на арбитър Самуел Алито в публикация за The New York Times в петък и сподели, че е неетично. 

„ Независимо от неговата правда, проявлението на знамето по този метод по това време не трябваше да се случва. Казано напряко, всеки арбитър с рационални етични инстинкти би схванал незабавно, че развяването на знамето тогава и по този метод е неточно. И тъп “, каза Понсор.

Обърнато надолу американско знаме, знак, употребен от поддръжниците на Доналд Тръмп, които настояват, че президентът Байдън не е спечелил изборите през 2020 година, беше забелязано да се вее в дома на Алито в седмиците след протеста на 6 януари, първи заяви New York Times. 

„ Съдилищата работят, тъй като хората им имат вяра. Заемането на страна по този метод подкопава това доверие “, продължи Понсор, старши арбитър в Окръжния съд на Съединени американски щати за окръг Масачузетс, критикувайки Върховния съд. 

Алито ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР