Тенис звездата Коко Гауф е избрана за жена знаменосец на

...
Тенис звездата Коко Гауф е избрана за жена знаменосец на
Коментари Харесай

Коко Гауф е избрана да бъде вторият знаменосец на отбора на САЩ преди Олимпиадата в Париж

Тенис звездата Коко Гауф е определена за жена знаменосец на тима на Съединени американски щати единствено дни преди началото на Олимпийските игри в Париж, Олимпийските и Параолимпийските игри в Съединени американски щати Комисията разгласи в сряда.  Тя ще се причисли към суперзвездата на НБА ЛеБрон Джеймс като американски знаменосци и дружно те ще управляват делегацията на Съединени американски щати на река Сена за церемонията по откриването на Летните игри в петък. 

Гауф, номер 2 в международната класация за дами в тениса и настояща шампионка на US Open, ще направи своя дебют на Олимпийските игри в Париж. В изказване тя сподели, че " в никакъв случай не е предполагала, че след милион години " ще има достойнството да бъде знаменосец на страната си - за първи път за тенисистка от Съединени американски щати. 

„ Не мога да бъда по-горд да повеждам моите съотборници с ЛеБрон, до момента в който демонстрираме нашата отдаденост и пристрастеност на най-голямата сцена – в миг, в който можем да съберем спортисти и почитатели от цялостен ​​свят, “ сподели тя. 

И Гауф, и Джеймс бяха определени посредством гласоподаване от други спортисти от отбо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР