Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се скара на журналистите на

...
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се скара на журналистите на
Коментари Харесай

Любо Пенев се скара на журналистите преди финала за Купата на България

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев се скара на публицистите на конференцията преди финала за Купата на България. Наставникът се ядоса, че фоторепортерите са прекомерно покрай него и като цяло не се съблюдава безвредна отдалеченост сред него и присъстващите в залата.

" Много сте ми близко тука, щрак-щрак… Назад малко. Сега е Коронавирус пандемия, малко обратно би трябвало. Вие би трябвало да спазвате… Два-три метра. Какво да ви кажа… Окей, аз го разбирам това нещо. Само че има някакви правила и би трябвало да ги съблюдаваме. Ние не пускаме хора, а вие сте тука г*з до г*з - по какъв начин да стане? Оттук почват нещата. Като знаеш какви са условията, би трябвало да се създадат. ", ядоса се Пенев.



" Чуваме ли се? Назад, в случай че обичате, минете два-три метра. Не ме интересува, моето здраве е по-важно от вашите тука фотоси, апарати и така нататък Трябва да ви е ясно - моето здраве е по-важно от вашите апарати. Какво е това?! Целият свят се пази, а ние тракаме. Веско, Влади, това е ваша работа, не моя. Аз като треньор би трябвало да дойда, с цел да давам отговор на въпроси, само че би трябвало да има естествена атмосфера, отдалеченост - виждаш ли два-метра пазим, това важи за всичките ", сподели някогашният национал на конференцията преди финала за Купата на България.

Пенев не бе удовлетворен и от първия въпрос на брифинга. " Почнахме с нелепостите незабавно. Какво значи " подводни камъни "? Кажи ми кои са и ще ти отговоря. Днес ще съм доста къс и сбит, да знаете. Няма да ти отговоря на тактическия въпрос, тъй като не е належащо. Ще го запазя за себе си. "

Снимка: Lap.bg

" Жеферсон е съвсем подготвен за игра. Всички футболисти са на лагер довечера, по-късно имаме подготовка. Утре ще реша кои остават в групата. Радвам се, че ще има почитатели на стадиона. Утре ще имаме цялостен стадион, аз желая футболна атмосфера. Ние играем за почитателите. Не знам какви са процентите, потенциалът, само че ни би трябвало действителна футболна атмосфера ", добави експертът.

Той разяснява и потреблението на ВАР в България: " Вие за какво си мислите, че ВАР в България е потребен? Аз получих много информация и разбирам, че съдиите във вана дефинират какво да се случи, т.е. основният арбитър няма думата. Той не взема решение, вземат решение във вана. Там евентуално се появяват тези, които са най-близо до съответния стадион. Искам да е в интерес на тимовете и на съдиите, само че по какъв начин на един арбитър не му разрешават да вземе отношение? Аз не го правя оценка, в случай че аз съм ВАР, ще съм неутрален, само че има други, които се натискат да са основни, странични, делегати. Има спуснати, които въздействат. Какво като има ВАР? Може би е по-зле от преди. Говорете и Вие, анализирайте ги тези неща. "

" Финалът е един, няма по какъв начин да е еднакъв, ще има изгубил и спечелил. Ние се готвим, с цел да спечелим. Играем с този нрав. Ние сме ЦСКА – това е! Няма драма! Онзи ден загубихме в Пловдив – съвършено, няма драма. Знам за какво загубихме – продължаваме. Аз съм с подобен нрав. Ако търсим под вола теле – няма го! ", приключи Любо Пенев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР