Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за стабилност!Кандидати за

...
Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за стабилност!Кандидати за
Коментари Харесай

Кандидати от ГЕРБ-СДС към младежи в Пловдив

Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за непоклатимост!

Кандидати за членове на Европейския парламент и за народни представители в 50-тия български парламент от ГЕРБ-СДС се включиха в среща-дискусия в Пловдив на тематика „ Защо би трябвало да гласоподавам “, проведена от МГЕРБ с началник Красимир Терзиев.

Пловдивският представител в кандидатската листа за депутати в Европейския парламент Ваня Тонева бе безапелационна, че единствено посредством градивен разговор и взаимни старания могат да се реализиран положителни резултати.

В Пловдив на 2-ри юни ще бъде едно от най-големите събития на водещият претендент на Европейската национална партия за ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В годините на ръководството си ГЕРБ сподели сполучлива политика и финансова непоклатимост, а за високия рейтинг на страната и партията в Европа от огромно значение е  и държавническото мислене на господин Бойко Борисов, съобщи регионалният координатор и кмет на Пловдив Костадин Димитров пред препълнената зала в Дома на културата „ Борис Христов “.

„ Адмирирам ви, че се интересувате и участвате в политиката и работите за това да имаме бъдеще в постоянна България и в сигурна Европа “, добави Костадин Димитров.

От своя страна ръководителят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев бе безапелационен, че ще бъдат положени всички старания след 9-ти юни България да има държавно управление, на което да разчита, а представителите на ГЕРБ в европейските институции да продължат да реализират същите резултати, както го правеха до момента.

„ Европейският съюз ще се развива, ще става все по-силен и все по-единен и няма да се уморя да дублирам, че едно от най-хубавите неща, които са се случвали на България, е участието ни в Европейския съюз. Именно това участие промени съществено нашия метод на живот “, съобщи претендентът за член на Екологичен потенциал Асим Адемов. Пред младежите той добави, че дали една страна ще е безгласна или не зависи единствено от нейните ръководители. „ Когато управляваха държавните управления на господин Борисов и ние, евродепутатите от ЕНП, доказахме с нашата работа, с работата на държавното управление, с престижа на господин Борисов, че България въобще не е дребна и не е безгласна. Ако в този момент сме страна, която загуби своя глас и тежест, това се дължи на тези, които желаеха да осъществят някаква смяна. Наистина я реализираха, само че смяната има две направления, тяхната потегли в негативна. Нашата задача е след изборите да имаме устойчиво държавно управление и да прекъснем тази поредност от избори, тъй като народът се измори. Пред новото държавно управление на ГЕРБ стоят доста задания – да оправят вредите, които нанесе тази смяна – и в земеделието, и в екологията, стопанската система и така нататък “, сподели още Асим Адемов.

„ Да,приятели, в последните 3 години в България не се случва нищо значително. Крайно време е това да спре. Крайно време е да стартират още веднъж да се вземат виновни решени,  да се водят действителни политики, с цел да може да се разрешат проблемите на хората и още веднъж България да заблести на сцената, наречена Европа “, съобщи ръководителят на МГЕРБ в Пловдив Красимир Терзиев.

По време на дебата Йосиф Танев от НИС на МГЕРБ и част от кандидатската листа в 16-ти МИР акцентира, че правото да гласуваш е най-висшата форма на народна власт, най-висшата полезност и за това хората би трябвало да упражняват правото си на глас.

„ Защо да гласуваме е значим въпрос. Може да не  желаете да се занимавате с политика, само че политиката се занимава с вас – от пътната сигурност през това дали имаме опция за работа, кариерно насочване, съответно обучение, обвързвано с бизнес, а не просто теоретични концепции, стажове, опция за развиване. В нашата управническа стратегия имаме ясни цели – обучение, стопанска система, господство на закона. Много окуражен съм, че залата е цялостна и ние да отговорим на вашите упования, тъй като имате значима роля в това, което следва “, с тези думи се обърна към младежите юрист Георги Георгиев – трети в листата на ГЕРБ-СДС за народни представители.

А четвъртата в пловдивската листа за 50-то Народно заседание Деница Николова съобщи: „ Моят отговор на този главен въпрос е, че гласоподавам за всички вас – младежите да имате благоприятни условия да се развивате в България, да работите това, което ви ентусиазира и което ви прави разнообразни. Гласувам за непоклатимост и за желанието ми да работя за нея и за младежите, които ни въодушевяват “.

На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС  е с номер 22 в бюлетините. За постоянна България в сигурна Европа!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР