326 кандидати са допуснати до устен изпит в конкурса за

...
326 кандидати са допуснати до устен изпит в конкурса за
Коментари Харесай

ВСС: 326 кандидати са допуснати до устен изпит в конкурса за младши следователи

326 претенденти са позволени до вербален изпит в състезанието за 11 (единадесет) длъжности „ младши следователи “ в следствените отдели в окръжните прокуратури, който ще се организира в интервала от 3-ти до 7- ми и от 10-ти до 13-ти юни 2024 година, в това число.

Резултатите от писмения изпит и графикът за осъществяване на устните изпити са оповестени на интернет страницата в раздел „ Важно “ , подраздел „ Конкурсни процедури “ – „ Конкурс за младши съдии, младши прокурори и младши следователи “ – „ 2024 “ – “Младши следователи “.

Едновременно с резултатите са оповестени – решението на проблема по наказателноправни науки , както и отговорите на теста по право на Европейски Съюз и в региона на правата на индивида. Резултатите от писмения изпит са оповестени и на общодостъпно място в постройката на Прокурорската гилдия (централен вход).

Устният изпит ще се организира по оповестения график в постройката на Националния институт на правораздаването , гр. София, ул. „ Екзарх Йосиф “ № 14, зала 108, като влизането ще се реализира през централния вход на постройката – откъм ул. „ Екзарх Йосиф “ № 14. Кандидатите следва да се явят на съответния изпитен ден до 08:45 ч. в постройката на Националния институт на правораздаването. На изпита се позволява потребление на нормативни актове. Промяна в графика не се позволява.

Вариант 1 се падна на втората наложителна матура

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР